fbpx

gratis e-magazine voorsprong met video

Hoe fijn zou het zijn als …

… jij jezelf en je aanbod echt kunt onderscheiden van alle anderen? En concurrentie dus niet meer bestaat?

… je de waarde van je product of dienst echt kunt laten zien en zelfs nog verhogen?

… je jouw ideale klant echt kunt raken met de boodschap die je wilt overdragen?

… je jouw potentiële klanten doelgericht mee kunt nemen in hun aankoopproces?

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-magazine, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Ik wil al tijden meer met video gaan doen en het e-magazine van Hanneke heeft me de nodige dosis inspiratie gegeven! Het e-magazine is echt super fijn om te lezen, bevat leuke cases en staat vol met praktische tips om video voor je eigen bedrijf in te zetten. Zo zie je maar weer dat we vaak heel ‘moeilijk’ denken over video maar Hanneke laat zien dat dit helemaal niet nodig is en geeft je het setje dat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Kim Dekker - Studio Lavendel

Hi, ik ben Hanneke –

Ik ben (online) marketeer en geloof dat VIDEO ook voor jou en je bedrijf het verschil kan maken! Ik help ondernemers op strategisch, praktisch en creatief niveau – samen zetten we eenvoudig gemaakte video’s tactisch en consistent in voor je bedrijf. Hierdoor zul je je boodschap beter overdragen, je product aantrekkelijker maken en je (potentiële) klanten doelgericht meenemen in hun aankoopproces.

Marketing & video mag en kan makkelijk zijn – alleen dan zul je het ook echt consistent voor je bedrijf inzetten en niet alleen één keer een bedrijfsfilm laten maken. Nee, juist regelmatig video’s echt laten werken voor je bedrijf! Zo krijg ook jij meer leads, klanten en omzet!

Geen Hollywood producties, maar wel effectieve videomarketing!  

7 voorbeelden van hoe bedrijven video succesvol inzetten

Ontdek hoe makkelijk en lucratief video ook voor jouw bedrijf kan zijn! Je hebt niets anders dan je smartphone nodig om te beginnen! 

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-magazine, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.