fbpx

Is jouw bedrijf klaar om te adverteren via Facebook en/of Instagram? Je hebt een duidelijk aanbod, je kent je doelgroep door en door, je website staat en in het beste geval nog inclusief specifieke landingspagina’s.
>> Laten we dan snel aan de slag gaan!

Dan is het natuurlijk nog de vraag of je zelf aan de slag wilt gaat met de Facebook Business Manager of dat je het liever helemaal uitbesteedt?  

Social advertising uitbesteden


De advertentiecampagnes voor jouw bedrijf professioneel aanpakken en geen zin om alles zelf te leren? Kies er dan voor de advertenties voor Facebook en Instagram uit te besteden. 

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Strategie bepalen tijdens een online call
  • Inrichten van het account, de pixel, doelgroepen en campagnes
  • Continue monitoren en optimaliseren van de resultaten
  • Rapportage van de resultaten en aanbevelingen voor nieuwe campagnes

Je kunt jouw Facebook en/of Instagram advertentie campagnes uitbesteden vanaf € 280,- per maand, vanaf minimaal 3 maanden (exclusief advertentie budget en opstartkosten).

1-op-1 coaching call


Je bent al begonnen met adverteren maar hebt toch nog wat vragen over je strategie, de Facebook-pixel, mogelijkheden voor doelgroepen, het opbouwen van een advertentie-funnel, …? Dan is een coaching call ideaal!

  • Van te voren stuur ik je een intake formulier zodat ik me perfect kan voorbereiden
  • Tijdens de video call deel jij je beeldscherm en kijken we samen naar jou campagnes, de instellingen en kun je al je vragen stellen. 
  • // of je geeft mij van te voren toegang tot je account, dan kijk ik er voor de call al uitgebreid naar en krijg je feedback en tips voor je campagnes.

Een coaching call van 60 minuten, inclusief intake en de mogelijkheid om na de call nog 2 weken vragen via mail te stellen, kost € 120,00.  


Wil jij je advertenties zelf gaan opzetten maar heb je nog geen idee hoe? Dan kan ik je de online training van Sharona Bolander ten zeerste aanbevelen! Sharona en ik hebben samen al voor vele klanten succesvolle advertentiecampagnes opgezet. Daarnaast ben ik de advertising expert in haar team. 

In de Advertising Impact Academy leer je succesvol adverteren via de Facebook Bedrijfsmanager. Mocht je dit uitgebreide programma gaan doen; laat bij je aankoop dan weten dat je via mij komt en krijg er een gratis coaching call bij!
Bij het afrekenen gewoon “via Hanneke” in de bestelnotities schrijven en ik neem contact met je op voor de call! 

Reviews

Geloof jij een schoonmaakmiddel-verkoper wanneer hij zegt dat zijn middel het beste werkt? Dat dacht ik al! Lees daarom wat anderen over mij zeggen: 

Het afgelopen jaar heb ik intensief samengewerkt met Hanneke op het gebied van Facebook advertising. Ze werkt als expert binnen mijn team van de online impact academy. Waar ze deelnemers helpt, adviseert en coacht op gebied van Facebook en Instagram ads. Ik vind het ontzettend prettig met haar samenwerken, omdat ik zelf ook alle ins en outs ken van Facebook advertenties. Waardoor ze echt een sparringspartner is voor mij. Daarbij is Hanneke ontzettend sterk op het gebied van video content. En aangezien video een belangrijk rol speelt in veel advertising strategieën is haar expertise hierin ontzettend waardevol. Ze weet niet alleen hoe het Facebook (advertentie) systeem werkt, maar ook nog eens hoe je video content die echt aanslaat. Naast dat Hanneke dus ontzettend goed is in haar vak, is ze ook echt een fijn persoon om mee samen te werken! Mega blij met haar in mijn team!

Sharona Bolander (Marketing & Business coach)

Hanneke is een topper om mee samen te werken. Buiten het feit dat ze gewoon alles weet van Social Media Advertising, denkt ze ook nog met je mee over content, doelgroepen en heeft ze creatieve ideeën voor advertenties. Hanneke werkt nu al een tijdje voor Los & Lippig en dat is écht een toevoeging! Wij zijn heel blij met haar!

Marion Cremers & Rosa Wessels van @losenlippig

Contact

📥 hoi[at]hannekepoelman.nl

☎️ +43 6764606823

📍 Sonnberg 108, 5771 Leogang – Oostenrijk