fbpx
Hi ik ben Hanneke, jouw Video Marketing Coach

Welkom in mijn Video Marketing Speeltuin!

Je hebt een mooie website, lang over je positionering nagedacht, een gratis weggever, e-mail funnel en je bent actief op social media – maar toch lukt het niet om via deze online kanalen een echte connectie met je potentiële klant aan te gaan. Al dat werk en jouw geweldige missie – en toch komt het nog niet helemaal over bij je klant.

Als je iemand offline spreekt, is het geen probleem en voelen ze jouw enthousiasme meteen, maar hoe kun je dit online met dezelfde energie overbrengen en zo echt het vertrouwen opbouwen en klanten aan je binden? 

Je raadt het al: MET VIDEO!

Maar hoe dan? Wat dan? Welke video’s zet ik waar in?

Oké je gelooft me en denkt ook dat je met video wél de echte verbinding met je ideale klant kunt aangaan.

Maar welke video’s dan?
Waar zit mijn klant op te wachten?
En waar deel ik dat dan, want ik deel toch al stories op Instagram? Is dat niet genoeg?
Hoe zorgt een video voor meer waarde van mijn dienst of product?
En moet dat dan echt allemaal zo ingewikkeld? Ik begin er maar gewoon niet aan.

Het inzetten van video kan en mag echt makkelijk zijn! Maar wel met een slimme strategie. Precies die strategie leer ik je in mijn e-book: “Zet video in op deze 4 plekken binnen je marketing voor meer klanten, tijd en omzet”. Ik neem je mee op (klant)reis zodat jij met makkelijke video’s groeit in omzet en plezier.

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-magazine, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Ben jij klaar om met videomarketing aan de slag te gaan?

Je wilt jezelf en je aanbod online onderscheiden en voelt dat er meer waarde in je product of dienst zit, dan dat je nu laat zien. 

VIDEO kan het verschil maken! Ik help je op strategisch, praktisch en creatief niveau – samen zetten we eenvoudig gemaakte video’s tactisch en consistent in voor je bedrijf. Hierdoor zul je je boodschap beter overdragen, je product aantrekkelijker maken en je (potentiële) klanten doelgericht meenemen in hun aankoopproces. 

Ik leer je niet de nieuwe gelikte Hollywood film te maken, maar laat je video’s wel op een creatieve en effectieve manier inzetten voor je bedrijf. 

Herkenbaar?

❌ Zitten er in jouw dag ook te weinig uren? Je wil wel video’s opnemen, maar je doet het niet.

❌ Je hebt geen idee waarover je het in je video’s moet hebben.

❌ Hoe maak je een video die voor klanten zorgt?

❌ Je hebt wel ideeën voor onderwerpen, maar hoe maak je het concreet? Hoe bouw je de video op?

❌ Alle teksten die je bedenkt, staan al op je website – wat heeft een video dan nog aan toegevoegde waarde?

❌ Al die techniek voor het opnemen en bewerken, daar begin je liever maar niet aan.

Het kan ook anders …

Door videomarketing strategisch en vooral zo makkelijk mogelijk in te zetten, maak je een echte connectie met je ideale klant. Dit kan zelfs terwijl jij van het leven aan het genieten bent. Je hoeft niet overal en altijd maar zelf en live aanwezig te zijn. Nee, met jouw video’s bouw je het vertrouwen van je potentiele klant op zonder dat het jou iedere keer weer tijd kost. Je neemt je klant aan de hand mee in het aankoopproces en houdt tijd en energie over voor ► vul maar in ◄. 

Hi, ik ben Hanneke

en als online marketeer met grote liefde voor video is het mijn missie om ondernemers helemaal op hun eigen manier van het leven te laten genieten én tegelijkertijd zakelijk succes te ervaren.

Zelf heb ik lang geloofd dat dit niet samen zou kunnen gaan. Ik koos altijd OF voor plezier OF ambities, vaak ten koste van alles andere. Nu weet ik gelukkig dat plezier en loslaten  juist zorgen voor de grootste business doorbraken. En dat uren werken ook kan aanvoelen als ontspanning.

Maar het heeft me wel gebracht tot waar ik nu ben en daar ben heel dankbaar voor! En waar is dat nu dan?

✦ Ik woon in Oostenrijk (Leogang) met mijn vriend Thomas en hond Nala.
✦ Mijn werk doe ik voor 90% online.
✦ Mijn liefde voor video is ontstaan toen ik als marketeer in Hotel Riederalm (in Leogang) werkte en begon met succesvolle hotel vlogs.
✦ “Makkelijk, to-the-point, doelgericht & speels” zijn mijn lievelings(kern)woorden.

Actie in de tent

Zin om aan de slag te gaan? Dat kan: gratis, met een online programma of 1-op-1 trajecten:

Gratis

download het gratis e-book en volg me op Instagram.

Play & Forward Programma

De volgende ronde van dit VIP programma start in mei 2021, jij kunt je nu al inschrijven voor de wachtlijst en de mega early bird korting claimen.

Online training: de videomarketing challenge

Coming Soon!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-magazine, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Reviews

Geloof jij een schoonmaakmiddel-verkoper wanneer hij zegt dat zijn middel het beste werkt? Dat dacht ik al! Lees daarom wat anderen over mij zeggen: 

Met Hanneke weet je dat jij en je ideeën in goede handen zijn! Je krijgt:

>> Enthousiasme & ideeën om samen een tof script te bedenken
>> Motivatie & feedback om voor de camera te gaan staan en écht beelden te maken die bij je passen
>> Vertrouwen & professionaliteit van concept tot script tot eindresultaat.”
Romy van Keulen

“Voor het Business Babes Event wilde ik op de dag zelf me vooral kunnen focussen op de deelnemers en mijn moment op het podium. Om toch de mensen die thuis zaten en de deelnemers aan het einde van de dag een herinnering mee te geven, wilde ik wel dat er genoeg beeldmateriaal van de dag zelf werd geplaatst op Stories. Hanneke heeft deze taak op zich genomen en super goed volbracht! Van te voren hadden we contact en bespraken we het programma, ze kwam met creatieve ideeën om bepaalde momenten vast te leggen op video. De hele dag is van begin tot eind op Stories gezet en Hanneke was zelf ook in beeld als reporter. Een hele fijne toevoeging om de offline ervaring ook online te delen! Ik zou het zeker aanraden om met Hanneke te werken.”

Ellen Huizenga van @businessbabesnl

Contact

📥 hoi[at]hannekepoelman.nl

❇️ Whatsapp: +31 97010281490 (bellen niet mogelijk voor dit nummer)

📍 Sonnberg 108, 5771 Leogang – Oostenrijk