fbpx

Meer dan videomarketing!

🤳 maak op een snelle en simpele manier aantrekkelijke video’s, gewoon met je smartphone

📌 én zet ze op vele verschillende manieren strategisch in voor je bedrijf

Naast video’s op social media, voor je e-mail marketing en op je website – kun je video ook inzetten als verlengstuk van je product of dienst om het zo nog meer waarde te geven. Er zijn zoveel mogelijkheden!

👉 Met video kun je jezelf en je product of dienst online onderscheiden van alle anderen! Door je boodschap echt en authentiek over te brengen heb jij geen concurrentie meer.
👉 Je kunt je product of dienst meer waarde geven met video en je product en dienst tegelijkertijd goed laten zien.

👉 Met behulp van goed doordachte video’s, neem je jouw potentiële klant aan de hand mee in zijn klantreis die vooraf gaat aan de aankoop.

%

van de consumenten koopt een product eerder, nadat ze er een video over hebben bekeken.

www.rawshorts.com

%

draait om de inhoud, de techniek maakt maar 20% uit.

@hannekepoelman en vele anderen

alleen een smartphone is al genoeg om te beginnen.

@hannekepoelman en vele anderen

Klaar voor de start, VIDEO 

Wil jij aan de slag met video voor je bedrijf? Door eenvoudig gemaakte video’s tactisch en consistent in te zetten voor je bedrijf, zul je je boodschap beter overdragen, je product aantrekkelijker maken en je (potentiële) klanten doelgericht meenemen in hun aankoopproces.

Marketing & video mag en kan makkelijk zijn – alleen dan zul je het ook echt consistent voor je bedrijf inzetten en niet alleen één keer een bedrijfsfilm laten maken. Nee, juist regelmatig video’s echt laten werken voor je bedrijf! Zo krijg ook jij meer leads, klanten en omzet!

I

1-op-1 video coaching 

  • Vrijblijvend intake- en kennismakingsgesprek
  • Strategie call – hierin bespreken we hoe video’s binnen jouw bedrijf effectief ingezet kunnen worden, we maken een stappenplan voor de eerste maand.
  • Wekelijks contact per mail & videobellen om samen een script en videoplan te schrijven
  • Concrete tips en tricks voor het filmen met je smartphone
  • Jij maakt de opnames uit het gezamenlijke script en stuurt ze naar mij
  • Ik bewerk je video en na eventuele feedback kun jij de video plaatsen.

Jij hebt altijd en regelmatig videocontent voor je website, socials, advertenties, etc. (ongeveer 3 video’s per maand – na 3 maanden dus 9 video’s).

Naast strategisch en praktisch advies om je video’s effectief voor je bedrijf in te zetten, heb jij met mij als video coach ook een stok achter de deur om echt te knallen met video’s!

In het vrijblijvende intakegesprek kunnen we het hebben over de duur en exacte kosten van het traject. De video coaching vindt normaal gesproken plaats via online video bellen, tenzij we afspreken dat we ook offline samen aan de slag gaan!

De video coaching is mogelijk vanaf 3 maanden. Betaal in 3 termijnen: € 414 per maand OF betaal in één keer en bespaar € 125 en betaal dus maar € 1.117.

Dus ben jij een enthousiaste ondernemer en wil je actief zelf aan de slag met videocontent? Maar kun je wel wat strategische én praktische hulp gebruiken – dan gaan we samen knallen! Samen bepalen we welke video’s voor jou het belangrijkste zijn; bijvoorbeeld een video voor op je over mij pagina, een algemene pitch video, een video(serie) voor social media, een bonusvideo voor bij je aanbod, een video voor op je sales pagina, video’s voor je advertenties, … 
Naast het uitdenken van je video, krijg je natuurlijk ook een leuke, simpele intro of andere edits en ondertiteling en gratis (achtergrond)muziek en geluidseffecten. 

Ben jij er klaar voor? 

Gratis inspiratie

7 voorbeelden van hoe bedrijven video succesvol inzetten

Laat je inspireren door hoe andere bedrijven het al hebben aangepakt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij precies hetzelfde gaat doen, maar je hoeft het wiel ook niet helemaal zelf uit te vinden. Kijk naar welke mogelijkheden er zijn en goed werken en vertaal dit naar je eigen bedrijf en unieke verhaal.

Contact

📥 hoi[at]hannekepoelman.nl

☎️ +43 6764606823

📍 Sonnberg 108, 5771 Leogang – Oostenrijk