fbpx

Op dit moment zit deze workation van 12 september vol! 
Wil je op de wachtlijst voor als er toch nog een plekje vrij komt? Laat het me dan weten via hoi@hannekepoelman.nl – wie weet ben je er toch bij!

Daarnaast organiseer ik wegens het succes van deze workation nog een week! Vanaf 26 september ben je van harte welkom, ben jij erbij? Klik op de knop hieronder voor alle informatie.

Zakelijke groei door heel veel te genieten!
Workation à la Hanneke – 12 september 2021

Deze workation is een cadeautje voor jezelf en je bedrijf! Jij beslist of je aan de slag wil gaan met dat ene project wat al maanden op je to do lijst staat, of je bent gewoon lekker bezig met je “normale” werkzaamheden, of je plant de week vrij en gaat vooral genieten van de prachtige omgeving in de bergen van Oostenrijk en het fijne hotel. Het is jouw keuze en alles is goed!

Unieke workation in Leogang, Oostenrijk – 12 september

Gun jezelf en je bedrijf een weekje weg uit je dagelijkse omgeving en geef jezelf de ruimte om echt te genieten en lekker jezelf te zijn. Het prachtige berglandschap, de luxe van het hotel en de energie van de workation-club doen de rest.

Ik geloof dat je juist door 100% van het leven te genieten en helemaal op je eigen manier de dingen te doen waar je gelukkig van wordt, je juist dan ook zakelijk succes zult hebben.

Precies daarom organiseer ik ook deze workation. Ik wilde zelf namelijk al langer het werken en op vakantie gaan combineren, maar vond nergens de ideale reis voor mij. Veel georganiseerde workations hebben namelijk een bomvol programma, hierdoor heb ik het gevoel dat ik

OF heel veel moet missen en niet echt in de groep zal passen
OF dat ik weinig tijd heb om daadwerkelijk te werken
OF dat er dus weinig vrije tijd en me-time op de bestemming overblijft.

Deze workation à la Hanneke is daarom juist niet overvol en jouw eigen wensen en vrijheid staan centraal. Ja, er is een heel waardevol programma en meer dan genoeg te doen – maar jij beslist of je er op dat moment zin in hebt of dat je liever aan het werk gaat of de wellness in of de berg op, … 

Eerst maar eens op een rijtje wat allemaal inclusief is:

✔️ Hotelovernachtingen in hotel Riederalm in een privé kamer helemaal voor jou alleen & met alles erop en eraan:

  • luxe spa met verwarmde zwembaden, sauna’s, … (met apart gedeelte exclusief voor volwassenen, daarnaast ook een family gedeelte met glijbaan etc.)
  • 3/4e pension; dit is ontbijt + buffet in de namiddag + avondeten (5 gangen op sterrenniveau)

>> via www.riederalm.com vind je nog meer informatie over het hotel

✔️ Aparte ruimte in het restaurant gedeelte van het hotel waar we fijn kunnen werken, met gratis WiFi natuurlijk.

✔️ Uniek programma gemaakt voor zakelijke & persoonlijke groei:

  • Inhoudelijke business workshop (wordt nog bekend gemaakt)
  • Ontspannende activiteit
  • Interactieve workshop “dromen en doelen bereiken” (wordt nog meer over bekend gemaakt)
  • Extra verrassing (wordt nog bekend gemaakt)

>> Ik geloof dat de mooiste en waardevolste gesprekken ontstaan in het moment en niet gepland. Bijvoorbeeld bij een fijne activiteit, een lekker diner, tijdens een korte wandeling met prachtig uitzicht, etc. Daarom en ook omdat ik geloof dat jouw energie juist echt gaat stromen als je veel tijd hebt om echt te ontspannen en genieten, zit het programma verder ook vooral niet TE vol en niets is verplicht.

✔️ Dagelijks 1 keer gratis met de gondel naar boven de berg op en naar beneden. Je kunt ook bij het middenstation uitstappen en daarna weer verder naar boven gaan of andersom. Oh en trouwens: de gondel is letterlijk direct naast de hoteldeur!

✔️ Tips en tricks van mij voor de omgeving. Daarnaast denk ik natuurlijk graag spontaan en weersafhankelijk met je mee.

✔️ Ik (Hanneke) ben als contactpersoon 24/7 voor je bereikbaar, dus mocht er toch iets zijn help ik je als local graag! 

Verschillende varianten mogelijk:

Minimaal:

👉 4 overnachtingen: van zondag 12 september tot donderdag 16 september.

👉 Voordeel: er gaan Transavia vluchten op zondag en donderdag, deze zou je dus kunnen gebruiken als je kiest voor “minimaal”. 

👉 Nadeel: op donderdag is het laatste deel van het “echte” programma, je moet dus wel heel snel je koffer inpakken om het vliegtuig te halen. 

€ 1.308,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting.

Meest gekozen:

👉 5 overnachtingen: van zondag 12 september tot vrijdag 17 september.

👉 Zondagavond trappen we de workation samen af, daarna volgen er programma punten van maandag tot donderdag, op vrijdag kun je helemaal relaxed naar huis rijden.

👉 Je krijgt zo alles van het programma mee en geniet van een heerlijke workation!

€ 1.460,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting.

Deluxe:

👉 6 overnachtingen: van zondag 12 september tot zaterdag 18 september.

👉 Jij gunt jezelf een dagje extra genieten, zo zie ik het graag ;). 

👉 Je krijgt zo alles van het programma mee en geniet van een heerlijke workation + nog een dagje extra waarin we nog meer samen de verbinding aan kunnen gaan en waarin vaak nog meer geniale ideeen ontstaan!

€ 1.612,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting.

Extreme:

👉 7 overnachtingen: van zondag 12 september tot zondag 19 september.

👉 Naast de 5 standaard nachten, gun jij je zelf niet 1 maar 2 extra dagen – geweldig! Zo geniet je niet alleen het allerlangst, ook betaal je met dit pakket de laagste prijs per nacht.

👉 Voordeel: er gaan Transavia vluchten op zondag dus je kunt gemakkelijk van Amsterdam naar Salzburg en terug vliegen.

€ 1.764,- inclusief alles hierboven in een privé kamer en inclusief toeristenbelasting.

Op dit moment zit deze workation van 12 september vol! 
Wil je op de wachtlijst voor als er toch nog een plekje vrij komt? Laat het me dan weten via hoi@hannekepoelman.nl – wie weet ben je er toch bij!

Daarnaast organiseer ik wegens het succes van deze workation nog een week! Vanaf 26 september ben je van harte welkom, ben jij erbij? Klik op de knop hieronder voor alle informatie.

Ben je erbij? Of heb je nog vragen? 
Stuur me via de knop hieronder dan gewoon een korte mail met je vraag of voor het reserveren van je plekje alleen het volgende:

1. jouw persoonlijke gegevens
2. voor welke variant (het aantal nachten) je gaat
3. of je al kan helpen met vervoer of andere vragen en wensen.

*Je betaalt het bedrag gewoon ter plaatse in het hotel (contant, pinpas, creditcard mogelijk).

**Het vervoer van en naar het hotel moet jezelf regelen, ik ben natuurlijk graag behulpzaam. Misschien kun je samen met één van de andere deelnemers rijden (want met de auto raad ik aan) of je kunt ook met het vliegtuig: er gaat op zondag en donderdag een vlucht van Amsterdam naar Salzburg van Transavia. Afhankelijk van hoeveel mensen er met het vliegtuig gaan, haal ik je dan graag zelf van het vliegveld op of ik organiseer een busje voor jullie. De kosten die hiervoor kunnen ontstaan, zal ik van te voren met je delen. 

*** (Zonder kosten) annuleren is alleen mogelijk ivm Covid. 
Alle actuele maatregelen rondom Covid worden nageleefd en we gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht er toch weer een lockdown komen of het niet mogelijk zijn (door code rood/oranje en quarantaine verplichtingen) om door Covid naar Oostenrijk te reizen, kun je nog zonder kosten annuleren.

**** Kom jij met je business buddy en willen jullie graag een kamer delen? Dat kan in een tweepersoonskamer, de prijs per persoon is dan lager. Stuur me een mailtje naar hoi@hannekepoelman.nl en ik laat je alles (helemaal vrijblijvend) weten.

Reviews eerdere workation:

Eveline Druncks: “Ik wilde graag mee op workation, omdat ik mezelf in de watten wilde leggen en letterlijk afstand wilde nemen van mijn (werk)omgeving. Ik twijfelde nog even om mee te gaan, omdat ik niet wist of ik mijn werk kon combineren. Maar omdat we allemaal een eigen kamer mét bureau kregen, kon ik al mijn werkzaamheden gewoon voortzetten.

Van tevoren had ik verwacht dat we lekker konden werken, maar toen we er eenmaal waren voelde het zó veel fijner dan verwacht. ’s morgens ontbijt, gevolgd door werken en daarna nog even de berg op en de sauna in, gevolgd door een vijfgangendiner. Wat wil een ondernemer nog meer!?

De workation was voor mij een ijkpunt. Ik heb gereflecteerd op de tijd die verstreken is en kon met een frisse blik vooruit kijken. Het was zó tof om deze investering in mezelf te doen.

Ik zou de workation 10-10 aanraden! Met name aan vrouwelijke ondernemers die even uit de waan van de dag willen stappen, die willen sparren met gelijkgestemden, die luxe kunnen waarderen en ’s avonds graag een glaasje wijn proosten.”

Romy van Keulen: “De workation van Hanneke heeft me in zoveel opzichten nieuwe energie opgeleverd! Eindelijk weer eens onder een groep mensen bewegen. Een week lang nergens over nadenken behalve over hoe je jouw bedrijf wil zien groeien. En daaruit zoveel nieuwe inspiratie en energie putten, dat je juist NA de workation als een speer gaat! Het hotel, Hanneke, het eten, je bed, het uitzicht, de gondel & wandelen in de bergen, het was allemaal ZO comfortabel, relaxt en familiair. Echt, gun jezelf deze week!”

Carla van der Leeden:Kort voordat de workation zou plaats vinden, zag ik het voorbijkomen op instagram. Meteen contact gezocht met Hanneke en er was nog 1 plekje. Die was voor mij. Hanneke dacht steeds mee, reageerde supersnel op vragen en ik was ook mega enthousiast.
Alles was zo fantastisch geregeld, niet normaal gewoon. Zoveel luxe qua kamers, omgeving, wifi, eten, spa, vriendelijk en gastvrijheid enz.
Ik had weinig verwachtingen; ik wilde vooral in een andere omgeving zijn, inspiratie opdoen en kijken wat er mocht gebeuren en ontstaan. Ik heb enorm genoten van alles en kan het zeker iedereen aanraden.
Hanneke is relaxt, is er voor allerlei vragen en verder heb je alle vrijheid om het in te richten zoals jij het wil. En dat vond ik bijzonder prettig. Iedereen ging haar eigen weg, met of zonder anderen.”

Lotte Schoots:Hanneke is een super bevlogen, hartverwarmende gastvrouw, die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt en elk moment voor de deelnemers van de workation klaar staat. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Hanneke regelt het voor je.”

Ruth van Tiggelen: “De workation was beter dan ik ooit had durven dromen! Het aanbieden van twee verschillende werkplekken, een gezamenlijke en een voor jezelf, maakt je flexibel en speelt in op waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De natuur is zo bizar mooi dat ik mij bleef afvragen of de omgeving wel ‘echt’ was en was vooral heel bereikbaar door de gondel. Wat woon je in een prachtige omgeving! Daarnaast was er alle mogelijkheid om goed te kunnen ontspannen en weer helemaal tot rust te komen, waardoor je de volgende dag weer klaar was om te knallen.
De workation heeft ervoor gezorgd dat ik bewust werd van waar ik al een tijdje naar op zoek was; vrouwelijke ondernemers met raakvlakken. Dit heeft mij enorm geïnspireerd en zorgde ervoor dat ik stappen kon maken die mij vooruit helpen.
De flexibiliteit en fijne sfeer zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Daarnaast zorgen de omgeving, de deelnemers en de ontspanning voor een grote hoeveelheid aan inspiratie.”

 *Workation-hond Nala is ook bijna altijd beschikbaar voor knuffels ;). 

Contact

📥 hoi[at]hannekepoelman.nl

❇️ Whatsapp: +31 97010281490 (bellen niet mogelijk voor dit nummer)

📍 Sonnberg 108, 5771 Leogang – Oostenrijk